Geplaatst 13 aug. 2017

 

 

Deelnemersexpositie in de KUBUS

TOUR OF ART FLEVOLAND 2017

 

Deelnemersexpositie Tour of ART Flevoland 2017

 

Samen met 59 kunstenaars uit Flevoland, waaronder ikzelf, is er een deelnemersexpositie te bezichtigen, in Kunstencentrum De Kubus in Lelystad.  

Deze tentoonstelling geeft de bezoekers aan de Tour of Art de mogelijkheid om te bepalen welke kunstenaars zij willen bezoeken in het weekend van 7 en 8 oktober als de kunstenaars hun werk op diverse locaties tonen. Ikzelf zal in dat weekeind mathematische werken in kleurpotlood en werk voor kinderen tonen op het Golf Centre, Parlaan 2 A in Lelystad.

 

De opening van deze expositie met een speciaal programma is op donderdag 21 september.

Inloop 19.30 uur.

Aanvang Programma in de theaterzaal: 20.00 uur.

Iedereen is van harte welkom!

 

De expositie is te bezichtigen t/m 11 oktober 2017

Adres: Kunstencentrum De Kubus, Agorabaan 3, 8224 JS Lelystad.

 

Voor meer info over de expositie in het Golf Centre op 7 en 8 okt. kunt u klikken op: Monica Maat - Tour of Art Flevoland 2017 Golf Centre Lelystad 7 en 8 ...

 

Meer informatie over de deelnemers, waaronder ikzelf vindt u op: www.tourofartflevoland.nl 

 

Gebouw De Kubus, kunstencentrum in Lelystad, onder beschermde architectuur, waar de overzichtsexpositie wordt gehouden van de deelnemende kunstenaars aan Tour of Art Flevoland 2017

 

Foto boven: Rechts werk  'Mathematiek in kleurpotlood' genaamd: 'Zuilenspel' van mijn hand. Doordat het achter glas zit is het werk niet goed te fotograferen. Links: werk van een andere kunstenaar.

Boven: Opening expositie in De Kubus

 

.

Reageer op dit bericht