Geplaatst: 17 sept. 2021 

 

 

 

 

INART   INART   INART   INART

 

 

Kunstcollectief INART  presenteert  online kunstenaars 

 

Om de drie maanden laat INART 24 werken van 4 kunstenaars zien. De werken zij online te zien en te koop. Ditmaal werken van:  Henk van Trigt, Ria Groenhof, Arjen Geurts en mijn hand.

 

AANKONDIGING online expositie galerie INART

 

 

 

 

ONLINE expositie

Vanaf   27 oktober 2021    tot en met   27 januari 2022   is o.a. geometrisch werk van mijn hand te zien, gelijk met werk van drie andere kunstenaars. klik hiervoor op: 

https://kunstcollectief-inart.blogspot.com  aldaar op: online expositie klikken.

 

 

INART vindt het belangrijk dat u uw kunstwerk fysiek kunt bekijken voordat  u tot koop overgaat. Bij interesse kunt u het kunstwerk zien bij het kunstcollectief of bij de kunstenaars zelf. Als u interesse heeft kan een kunstwerk digitaal in uw woning of kantoor geplaatst worden als u een digitale foto van de plek stuurt waar het kunstwerk moet komen te hangen of staan.

 

Het doel van INART is om kunst bij u thuis te krijgen. INART wil graag meehelpen om een kunstwerk te vinden dat bij u past maar ook om kunst passend te maken in uw eigen omgeving. INART kan u ook behulpzaam zijn met het kiezen van een werk en bij u thuis kijken welke kunstwerken in uw omgeving of interieur passen. Daarnaast bezorgd INART het werk persoonlijk bij u aan huis of kantoor.

    

 

 

mm